15. Biogradski sajam Nautike

Tags

Dragi Jedriličari,
U ovom djelu sezone kada lagano završava nautička sezona na Jadranu, tvrtka Ultra se s druge strane već priprema za slijedeću sezonu. Za uvertiru za slijedeću sezonu je najbolje posjetiti Biogradski sajam nautike koji će se ove godine održati između 24. i 27. listopada u Biogradskoj marini Kornati.
Naša tvrtka Ultra će biti kao i sve godine do sada aktivan sudionik tog događaja, inaće najveća izložba brodova u Hrvatskoj, i definitivno najbolje sezonsko razdoblje za sve narudžbe za slijedeću sezonu.

Ove godine ćemo zbog velikog zanimanja za Fountaine Pajot Helia 44 primijerno prikazati svim posjeteljima novu Heliu 44, zajedno s Lipari 41. Uz Fountaine Pajot katamarane, ove ćemo godine tradicionalno prikazati i najpopularnije Beneteau modele: Beneteau Sense 46 i Beneteau Oceanis 48.

Očekujemo posjetitelje u velikom broju, ovaj sajam je idealna prilika da u potpunosti budete spremni za slijedeću sezonu. Na snazi su također i najpovolnje uvjete kupnje brodova.

Za više informacija, kontaktirajte nas na sales@ultra-sailing.hr

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.