Beneteau Oceanis 38 – uživo

Tags

Uživo iz Cannes-a, možete ovdje vidjeti prve prave slike novog Beneteau Oceanis-a 38!
Naša tvrtka je već naručila jedan model za slijedeću charter sezonu, dakle već danas možete rezervirati Oceanis 38 za slijedeću sezonu, brod će biti opremljen za charter u 3 kabine i 1 WCa.

Jedno je sigurno, u Cannes-u, tjekom sajma, ovaj brod je doživio veliki uspjeh na prvom velikom Jesenskom sajmu nautike, nitko nije mogao očekivati tako lijepu i revolucionarnu jedrilicu! Unutra, jedan osjećaj, veliko je! Vanjski dio broda je također veliki i prostoran, posebno kokpit, i to sve u 38 stopa!
Mineralne i modernije linije daje poseban štih ovom modelu Oceanis-a prativški tako moderne trendove svih jedrilica, također i vrlo važno, Oceanis 38 ima dva timuna što će uveliko poboljšati učinkovitost broda i sigurnost.

Unutra imate široki izbor opreme i unutrašnjeg rasporeda: 1 kabina, 2 ili 3 kabine, bez kabina, sa velikom salonom, s kuhinjom ili bez itd. Ukratko dobijte veliku slobodu u izboru opreme s obzirom da se radi o brodu serijske proizvodnje, što Vam u konačnici omugučava činjenjicu da prilagodite brod Vašim potrebama.

Daily, Weekender, Cruiser, privatno korištenje ili charter djelatnost, sve je moguće! Više informacija o Oceanis-38, cijene, specifikacije itd here. Ili nas kontaktirajte direktno: sales@ultra-sailing.hr

Ispod se nalaze slike uživo iz Cannes-a:

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.