Croatia Boat Show 2010

CROATIA BOAT SHOW – počelo je …., pa sve do 18-tog , sljedeće nedjelje. Vrijeme obratno prognozi, promjenjivo oblačno sa sve više sunca u popodnevnom dijelu, vjerujemo da će i učinak sajma i općenito bussines u Hrvatskoj imati takav, predznak, bolji od prognoze .
Na ovom sajmu nautike dosta manje brodova nego inače, ali poznati brendovi i poznate face za još jednu dozu glamura su tu .
Motornih brodova manje, ali ih ima, jedrilica dosta manje.
Ultra i ove godine poštuje tradiciju i izlaže najviše jedrilica na sajmu, ove godine manje, samo tri. Potpuno novi i prekrasni Oceanis 50, Oceanis 40 kao veoma standardan i dobro prodan model, te naš školski First 34.7 sa kojim je moguće i odraditi dnevnu dozu jedrenja za sve zainteresirane. Be First je tako ušao u službu škole jedrenja, što je i zaslužio, ljepše i njemu nego da ode na tri regate godišnje ili kratku obiteljsku điticu od nekoliko dana ….

Na štandu subotnja postava ; Inga, Slaven i Emil, ostali razasuti po bazama čartera, čarter već radi, Rusi regatavaju na Firstovima 45, mali Firstovi jedre One Design regatu u Primoštenu, Dražen i Ivan u teh. potpori, a u svakoj bazi Trogir, Kaštela i Dubrovnik poneko isplovljenje čarteraša.
Razasuti smo kao “Rakova Dica”, ali radi se i drago nam je .
Zato dođite i posjetite nas u Splitu na sajmu, imamo tri lijepa broda za Vas, moguće jedrenje na Be Firstu, dobru kavu i naravno puno dobre volje.

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.