Trogir 15ti Subota

jedrenje hrvatskaDruga ovosezonska škola sa osnovnim tečajem je krenula 15.05. sa izmješanom šesteročlanom
posadom , te našim instruktorima Mirom , Tonom i Draškom .
Trogirski ponton Ultrine flote je bio veoma frekventno mjesto bez obzira na kišu i prognozu Orkanske lebićade za popodne .
Uz dva F 7500 sa našim školarcima , za isplovljenje su se spremali svi brodovi Trogirske flote , ista situacija u Kaštelima i Dubrovniku , sezona je počela punim ritmom , svih 60 brodova na moru .
Školarce je dočekalo sve odjednom , kiša , Miro i teorija , prvo isplovljenje , odjela za jedrenje , prvo jedrenje i na kraju restoran Idro sa prepričavanjem mnoštva novih i pozitivnih školskih dogodovština .
Kroz večer Lebićada je protutnjala i vjetar je okrenuo u Tramuntanicu , osim Vele i Stončice sa veoma iskusnim posadama ostali su odlučili prespavati u Trogiru , U Kaštelima također , u Dubrovniku po nešto mirnijim uvjetima većina flote je i isplovila … Čekamo nove Majine slike iz sljedećih dana škole , u međuvremenu su položena dva ispita za kategoriju B pri LK Split od najhrabrijih polaznika , najsretniji je bio naš instant učitelj Miro ….

Trogir , Subota 15.05

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.