Sailing school Croatia-novi brod u floti škole jedrenja

Ultra škola jedrenja je od 1995 godine promijenila nekoliko baza : Split, Mljet, Hvar, Starigrad, Milna, Trogir… i evo nas konačno opet u Splitu. Kako je Split zadnje dvije godine postao poželjna turistička atrakcija, mjesto izlazaka, kupanja i provoda , smatrali smo prirodnim da škola jedrenja opet bude u svojoj matičnoj bazi-Splitu.

Kroz naše programe prošlo je više od 1700  polaznika, od kojih je većina nastavila s jedrenjem, neki su samostalno jedrili do Grčke i dalje , neki su izabrali posao skippera kao profesiju,  neki su i nabavili brod, a neki nam se uvijek rado pridruže na nekoj od regata.

Od ove godine obuka polaznika se odvija na novom Beneteau First 35 „Be First“ s kojim se voditelj i osnivač škole jedrenja Emil Tomašević upravo vratio s 36-satne regate Sv. Nikola za samce od Splita- Blitvenice -Palagruže –Komiže koju je po korigiranom vremenu završio drugi. Jedrilica je opremljena za potrebe škole i vezana u samoj ACI marini Split odmah do našeg ureda.

befirstskola F35layout

Programi koje nudimo su i dalje  osnovni, navigacijski , obiteljski i regatni tečaj.

Jedino za regatni tečaj polaznici moraju imati završen jedan od navedenih  tečajeva, a regate koje najčešće nudimo su Viška, Jabuka, Mrduja, Južnodalmatinska… Za sve ostale programe nikakvo predznanje nije potrebno. Novost je i da odmah možete ići na navigacijski tečaj gdje se spava i živi na Be Firstu .

Osim jedrenja, navigacijski tečaj  omogućit će Vam da obiđete neke od uvijek interesantnih otoka Brač, Hvar, Šolta, Vis kao i steknete nova prijateljstva sa polaznicima koji dolaze sa svih strana svijeta.

Ako se bojite prilagodbe na brodu, predlažemo  osnovni program gdje prva 3 dana možete organizirati smještaj u svom aranžmanu te jedriti 4-5 sati dnevno iz baze Split. Tek 3-4 dan osnovnog tečaja se ide do Šolte ili Brača i spava na brodu.

Novost je da od ove godine knjiga škole jedrenja „Jedrenje„ Emila Tomaševića prevedena na engleski jezik  te je uključena u cijeni škole jedrenja.

jedrenje-mornarske-vjestine

Svi termini škole jedrenja objavljeni su na našoj web stranici, a za sve informacije pošaljite upit na school@ultra-sailing.hr

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.