Škola jedrenja – Jesen

Dragi jedriličari…

Ultra najavljuje nove termine za školu jedrenja, jesen upravo stiže, pa tako i nove izazove..

OSNOVNI TEČAJ

Osnovni tečaj jedrenja je prvo i najvažnije znanje koje možete steći o plovidbi na jedra. Tijekom nastave kroz tečaj jedrenja se usvajaju teoretska znanja iz osnova jedrenja, aerodinamike jedra, navigacije, manevriranja motorom i jedrima, meteorologije, izbjegavanja sudara na moru, sigurnosti…

Ø      Datum :     od 06.11 do 12.11

Ø      Cijena :      4.694,00 Kn 

Ø      Uključuje : smještaj, polupansion, priručnik za jedrenje, gorivo, PDV, boravišnu taksu, te jedriličarska odijela na posudbu ukoliko se pokaže potreba zbog vremenskih (ne)prilika.

Osnovni tečaj se odvija na jedrilicama: Beneteau First Class 7500

Kontaktirajte nas : school@ultra-sailing.hr

NAPREDNI TEČAJ + REGATA OKO JABUKE

Ultra napredni program je zamišljen kao stepenica više od osnovnog programa i u njemu je dan poseban naglasak na usavršavanju jedriličarskih znanja i mornarskih vještina u praksi.

Ø      Datum :     od 09.11 do 14.11 (6 dana uključeno u cijenu nastupna regati na First 34.7 ili F 47.7 ovisno o broju polaznika)

Ø      Cijena :      5.035,00 Kn

Ø      Uključuje : smještaj, polupansion, priručnik za jedrenje, gorivo, PDV, boravišnu taksu, te jedriličarska odijela na  posudbu ukoliko se pokaže potreba zbog vremenskih (ne)prilika.

Obavezan prethodni Osnovni PROGRAM

Kontaktirajte nas : school@ultra-sailing.hr

Kako izgleda regata oko Jabuke, pogledate izvješće sa regate 2009.

 

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.