Uspjesno zavrsen Cannes 2010

Tags


Cannes 2010 – Festival international de la Plaisance – završen.

Sa zadovoljstvom vam možemo izvještavati o još jednom uspješnom salonu Nautike u prisutnosti Beneteau-a i Ultra d.o.o.

Najveće svjetske marke (Beneteau, Jeanneau, Sunseaker, Dufour, CNB ..), izlagači iz cjelog svijeta, posjetitelje iz cjelog Mediterana pa tako i iz Hrvatske, sve vrste brodova (jedrilice, katamarani, jahte, tehnologije, motori itd.) …

Cannes, prekrasni ”glamour” gradič smješten na Azurnoj obali, sve je štimalo na još jednom izvrsnom događaju vezanom za Nautiku na Mediteranu.

Beneteau partner za Hrvatsku Ultra d.o.o. je donio za vas sve potrebne informacije o najnovjim svjetskim trendovima, a pogotovo one, vezane uz Beneteau-a. Najviše tu treba istaknuti dva Beneteau-ova noviteta FIRST 30 i nova obitelj SENSE 50.

Novi je Sense 50 svakako bio najveća atrakcija i najbolje novost sajma među jedrilicama, novi je brod u svakom pogledu ispunio očekivanja ljubitelja jedrenja. Sve što smo do sada pisali i izvještavali se u potpunosti potvrdilo uživo, Sense 50 je ustinu novi koncept jedrenja, rekli bi novi trend luksuznog jedrenja.

Interes posjetitelja za Sense 50 je bio impresivan, nije bilo prolaznika koji nije htio ući i osjetiti novi Sense 50- Smisao 50.

Sigurni smo da će Sense 50 biti obilježen kao još jedan veliki uspjeh Beneteau-a. A taj će se uspjeh sigurno osjetiti i u Hrvatskoj. Mi smo tu naravno da vam dajemo sve potrebne informacije o tom novom brodu.

Sense 50 nije bilo jedino iznenađenje sajma, u Cannes-u je premijerno predstavljen i novi Firsta 30, zapravo nova jedriličarska “igračka” puna novih rješenja na palubi; brža, efikasnija, luksuznija. Drugim riječima, pravi mali obiteljski jedriličarski brod koje će zasigurno biti ozbiljno prihvaćen u svijetu iskusnih jedriličara i ljubitelja istinskih manjih obiteljskih krstaša .

Prisutne su nam bile i ostale Beneteau-ove zvjezde : First 35, First 45, Oceanis 43. Oceanis 50, Oceanis 54 i svakako Beneteau kraljica Oceanis 58..

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.