Zlato za Zlatnu djevojku

Tags

Tina Mihelić, 24 –godišnja jedriličarka u klasi Laser Radial unjela je poprilično veselja u svom klubu  JK „Labud“ vrativši se sa svjetskog prvenstva u Kini s uvjerljivom zlatnom medaljom.
Jedriličarski klub  „Labud“ u Splitu priredio  je svečani  doček za Tinu i njenog trenera Tonča Antunovića gdje se okupilo mnoštvo jedriličara  i ljubotelja jedrenja da zajedno s njom podjele zadovoljstvo uspjeha.

Ljudi često zanemaruju činjenicu da je kod  Svjetskog jedrenja u malim klasama borba  između dvjestotinjak  i više jedriličara iz svih krajeva svijeta. Zato nas posebno raduje što je ova skromna djevojka iz našeg  susjedstva   uspjela  zasjeniti sve ostale odlične jedriličarke i postavila novu ljestvicu  jako visoko za generacije koje dolaze. Na pitanje zašto jedri , Tina je jednostavno odgovorila: „jer je zanimljivo, zabavno, puno akcije i tako to :), „…

Radeći u susjedstvu  gdje Tina trenira imam priliku svakodnevno vidjeti treninge pa uz fotografiju  Tininih „zlatnih“ ruku vrijedi opet ona stara da se „trud isplati“

Čestitamo na uspjehu i radujemo se unaprijed budućim rezultatima!

Tina-Mihelic2

 

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.