16. biogradski sajam nautike

Tags

Dragi Jedriličari, kao svake godine od prvog sajma, Ultra će biti izlagač na najvećem sajmu nautike u Hrvatskoj od 23.10. do 26.10.

Biogradski sajam nautike ujedno je i jedan od najvažnjih jesenskih sajmova u ovom djelu Europe gdje možete vidjeti sve novitete i novosti iz svjeta nautike u vrlo važnom periodu godine dok još uvjek možete dogovoriti kupnju plovila za sljedeće ljeto po najpovoljnim uvjetima kupnje.

Ultra d.o.o. će godine izložiti 3 vrlo atraktivna modela, što za potencijalne Vlasnike kao i za charter djelatnost.

Od Beneteau-a: najnoviji Oceanis 38 (Cruiser Verzija, 3 kabine) te Oceanis 45 (4 kabine / 2 kupatila).

Osim Beneteau jedrilica nudimo i francuske katamarane iz Fountaine Pajot –a. FP je jedan od najstariji proizvođača katamarana iz la Rochelle kojeg predstavljamo već treću sezonu sa jako popularnim modelima za charter i privatno korištenje. Ove godine ćemo izložiti jedan od najpopularnjih modela: novu Heliu 44. A svakako će biti riječi I za novog Sabu 50 sa 6 kabine koju smo naručili za sljedeću sezonu.

Mislimo kako se radi o 2 vrlo zanjimljiva modela za hrvatsko tržište privatnih kupaca. Očekujemo vas u velikom broju, za sve upite nam se slobodno javite do tada.

sales@ultra-sailing.hr

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.