Novi model – katamaran Astréa 42 izlazi iz tvornice Fountaine Pajot. Uspješno je dizajniran da se razlikuje po svojoj prirodnoj svjetlosti i elegantnim životnim prostorima neusporedivej udobnosti. Astréa 42 je koncipirana i dizajnirana kako bi olakšala slobodno kretanje po cijelom brodu, a njezin prostor za opuštanje (kokpit) i unutarnji dio salona su povezai kao jedna cjelina. Prostrani kokpit, savršeno je mjesto za opuštanje i blizinu s morem. Udoban salon dizajniran je s prostranim panoramskim prozorima koji obasjavaju unutrašnjost u prirodnom svjetlu. Njezina kuhinja u obliku slova U spaja se besprijekorno s kokpitom zahvaljujući ogromnim kliznim džepnim vratima.


Astréa 42 je dostupna u dvije verzije – vlasnička i Quatuor . Ultra jedrenje naručila je za dolazeću sezonu varijantu s 4 kabine. Astrea 42 “Ocean runner” je već sada dostupna za online rezervacije. Cijene najma katamarana kreću se od 3800€ do 6200€ u srcu sezone za tjedni najam bez skipera.

Upit za cijene katamarana Astrea 42 Fountaine Pajot  mogu se naći na službenim stranicama zastupnika za Hrvatsku.

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.