Croatia boat show 2019

Ultra d.o.o. već 21. put izlaže na sajmu nautike u Splitu. Proljetna kiša je umanjila broj posjetitelja, ali pravi zaljubljenici u jedrilice i ostala plovila su uvijek tu.
Ove godine potrudili smo se izložiti najnovije modele Beneteau jedrilica koje vec nakon sajma mogu ici u najam.

Oceanis 51.1
Komforan model s 5 kabina je Oceanis 51.1 “Patron” koji ce se moći iznajmiti iz Splita. “Patron” je luksuzno opremljen s klimom, generatorom i najcešće se iznajmljuje sa skiperom.


Oceanis 46.1
Novi model Oceanis 46.1 je najposjećeniji brod sajma. Prostran, uspio je skriti 5 kabina. Zbog svijetlog interijera i mnogo prozora, izgleda prozračno ugodno. Ovaj model se može iznajmiti iz Trogira “Aquali “ I “Sea Ya” ali ga nudimo i iz Pule.


Oceanis 41.1
“Porterusa” oceanis 41.1 je i ove godine izložena na sajmu. Iako je odradila 2 godine u charteru i dalje je jedan od najpoželijih plovila za najam koje biraju obitelji ili manje grupe. Oceanis 41.1 s 3 kabine I 2 toaleta može se iznajmiti iz Dubrovnika i Trogira.


Oceanis 38.1
Novi model s 3 kabine i 2 toaleta je u sezoni 2018 bio hit. Ove godine naručili smo još dva od kojih je “Majano” izložen . Ovaj model je interesantan uglavnom privatnim kupcima, a njegova veličina je idealna za Jadran.

Modeli motornih katamarana koje je Ultra jedrenje izložila na sajmu su MY 37 i MY 44.

MY 44 je vlasnička varijanta s 3 kabine, luksuzno opremljena i može se iznajmiti s profesionalnim skiperom. Oba katamarana su modeli iz tvornice Fountaine Pajot. Tjedna cijena najma motornog broda MY 44 krece se od 8.400€ do 16.400 € u srcu sezone.

Motorni brod MY 37 je manji, takoder s 3 kabine i može se iznajmiti bez skipera.Odličan, brz i udoban motorni brod pruža gostima da u kratkom vremenu posjete što više otoka na Jadranu. Njegova tjedna cijena se kreće od 3500€ do 7400€ u srcu sezone. Oba pružaju luksuz na moru i privlace pažnju svojim izgledom.

Katamaran Fountaine Pajot Saona 47 je jedini izložen katamaran. Luksuzan, konforan i dobro ocjenjen među gostima svakako je odlican izbor za obiteljsko jedrenje na Jadranu. Može se iznajmiti bez skipera ili s posadom (skiper i hostesa). Tjedne cijene najma ovog popularnog katamarana krecu se od 6.900€-12.900€. Izloženi katamaran se zove „Suny Wave“ i spreman je za krstarenje iz Trogira.

Leave a Reply

Copyright © 2020 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.