Firstovi 7500 doplovili u bazu škole jedrenja Stari Grad

Nakon uspješnog nastupa na Državnom prvenstvu u dvobojskom jedrenju za žene – Frapa 2009, gdje je One design flota Ultrinih 5 jedrilica First 7500 imala izvrstan test, brodovi su prebačeni u Stari Grad na Hvaru. Ovdje se već par godina nalazi baza Ultra škola jedrenja. Škola je već ranije ove sezone započela sa radom, ali tek sada nakon povratka jedrilica First 7500 započinje s radom punom parom.
Biti će održavani osnovni, napredni, navigacijski tečajevi, te obiteljski program i katamaranski program na Hobbie Cat-ovima. Popunjenost svih programa je odlična, te naše instruktore očekuje naporna sezona.
Smještaj i prehrana su osigurani u samom Starom Gradu, tako da se polaznici ne trebaju brinuti ni o čemu i mogu se posvetiti samo jedrenju.
Instruktori s kojima ćete raditi ovo ljeto su Ivica Miše, Kolja Dumanić i Irina Matošević, a voditelj škole jedrenja je Tihana Tadinac.

Leave a Reply

Copyright © 2020 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.