Gdje jedriti na jedan dan iz Splita

Tags

Cijene po osobi za dnevno jedrenje kreću se od 100-130€ i više što ovisi o vrsti jedrilice . U ovoj cijeni najčešće je uključen i skiper.Ako ste unajmili jedrilicu ili aranžman jedrenja na jedan dan iz Splita evo gdje možete odjedriti:

Split-Otok Čiovo (cjelodnevno kupanje , nema troškova veza)

Split- Rogač (otok Šolta) – Za ovu turu , ovisno o vremenu i veličini jedrilice trebat će 1.30h ili malo više. Rogač je simpatično malo mjesto koje ima i vezove, a uvala je čista iako u njoj pristaje trajekt. Umjesto Rogača, možete odabrati i uvalu Nečujam odmah do nje koja se sastoji od nekoliko krakova u koje ćete se moći diriti i okupati.

rogačluka

Split- Milna (otok Brač) – Kao i za Nečujam i Rogač, do ovog malog mjesta trebat će Vam 1:30 (ovisno o vjetru). Na samom ulazu u Milnarsku uvalu , na desnoj strani nalazi se nekoliko pristupačnih i lijepih mjesta za sidrenje i kupanje. Malo poslije možete se vezati u marinii kratko obići mjesto ili otići na ručak u neki od lokalnih restorana.

Milna

Osim ova tri mjesta, uvijek se može odabrati i Supetar, Sutivan, samo kod odabira mjesta računajte na nekakv ekstra trošak za vezivanje jedrilice. U slučaju odabira osamljenih mjesta i samog kupanje, sidrenje je dozvoljeno pa neće imati taj trošak.

Rogač

Leave a Reply

Copyright © 2018 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.