Godišnji Dealer Meeting za Fountaine Pajot – Izvješće

Tags

Početkom Lipnja je održan godišnji dealer meeting Proizvođača katamaran Fountaine Pajot. Na tom skupu koji je okupio sve prodavače svijeta od Južne Amerike do Koreje, preko Afrike, Europe i Sjeverne Amerike smo dobili sve najnovije informacije vezane za nove modele, trendove u svijetu i sve većoj popularnosti katamarana iz FP koji izgledaju lijepo i odlično jedre.

Najveća zvijezda je bila predstava novog katamarana: Saba 50. Prve slike uživo Sabe 50 možete vidjeti ovdje:

Radi se o evoluciji Helie 44 koja je već jako uspješna i popularna širom svijeta, Saba 50 izgleda sjajno, još veća razina luksuza i modernog dizajna uz veliki broj inovacija za što veći užitak na moru, a uz Saba 50 pruža odlične rezultate u jedrenju.

Za charter djelatnost će Saba 50 ponuditi i do 6 kabina! Saba 50 će se prvi puta prikazati na sajmu nautike u Cannes u Rujnu. Druga velika zvijezda sezone 2014 je i motorni katamaran Summerland 40 koji niže uspjehe zbog inovativnog dizajna, velike autonomije i mnogo drugih prednosti u odnosu na strašnoj konkurenciji motornjaka od 40 stopa.

Za sve dodatne informacije, pitanja o Fountaine Pajot brodogradilište, novosti, cijene itd. nam se slobodno javite na sales@ultra-sailing.hr

Stojimo Vam na raspolaganju!
Vaš Ultra Sailing Team

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.