La Grande Motte – Sajam Katamarana

Ovaj vikend se u La Grande Motte održao sajam katamarana i multi trupova. Ova zanjimljiva manifestacija specifična po tome da okuplja samo i isključivo zaljubljenike i jedriličare iz katamaranskog svijeta je i ove godine bila veliki uspjeh. La Grande Motte je poznato turističko mjesto na jugu Francuske u poznatoj Azurnoj obali.

Vrijeme je bilo promjenjivo ali uglavnom suh tako da nije nedostajalo posjetitelja tjekom 5 dana trajanja sajma.

Ovaj je zanjimljiv događaj prilika da se vidi sve važno u svijetu Nautike, uz poznatog Fountaine Pajot proizvođača, u La Grande Motte su se smjestili i ostali poznati brendovi: Lagoon, Catana, Privilege, Nautitech, Swiss Concept itd te mnogo drugih poznatih i manje poznatih brendova koji su povezani sa proizvodnjom katamarana i opreme za katamarane. Dolaze samo korisnici katamarana, nitko drugi!

Fountaine Pajot je držao glavno mjesto na sajmu s dva najnovija modela Lipari-a 41 i Helia-e 44, sve kako bismo štobolje pripremili teren za nadolazeću novu Sabu 50 u Cannes-u 2014.

Ukoliko želite saznati više informacija o Fountaine Pajot katamaranima (Mahe 36, Helia 44, Saba 50, Lipari 41 itd.), o mogućnostima, o charter managementu itd. slobodno nas kontaktirajte na sales@ultra-sailing.hr

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.