Motorni katamaran MY 44 stiže u Hrvatsku

Tags

Ovih dana iz tvornice Fountaine Pajot dolazi u našu charter flotu u Hrvatskoj prostran, moderan i luksuzan motorni katamaran MY44.

Umbrella Victoria” MY 44 raspoloživa je za najam sa skiperom iz Hrvatske. Cijene najma motornog broda MY 44 kreću se od 7900€-16.400€ za tjedni najam što naravno ovisi o terminu. Očekujemo njen dolazak iz La Rochella gdje smo i napravili originalne fotografije


Za izgradnju je zadužen Daniel Andrieu, a dizajn Pierangelo Andreani, poznati talijanski arhitekt specijaliziran za luksuzno tržište. Karakteriziraju ga moderne linije i jedinstveni stambeni prostor okupan svjetlošću.
Novi MY44 dolazi u verziji s 3 kabine – 2 gostinjske kabine nalaze se s desne strane, dok je velika vlasnička kabina na lijevoj strani. Sve kabine imaju pogled na more i svoju kupaonicu. MY 44 je opremljen s 350 do 600 KS IPS motorima. Trup je posebno dizajniran kako bi postigao odlične performanse, plovnost i stabilnost, bez obzira na brzinu. Početna cijena za ovaj model je 624.184,00 €. Više detalja možete pronaći na službenim stranicama Fountaine Pajot Hrvatska.

 

 

 

Autor Inga Tomašević

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.