Novi Beneteau Oceanis 35

Tags

Kao što napisali prije par dana, vratili smo se iz Beneteau-a godišnjeg sastanka za sve zastupnike, vraćamo se sa sjajnim vijestima. Putevima vrlo uspješnog i popularnog novog Oceanis-a 38, Beneteau je odlučio modernizirati i svoje manje modele. Sa nestrpljenjem čekamo službeno predstavljanje novog Oceanisa 35 umjesto Oceanis-a 34. Novi Oceanis 35 nudi vrlo sličan koncept, Beneteau je uzeo i sačuvao sve pozitivne stavke iz novog Oceanisa 38 i uvrstio ih vrlo uspješno u novom Oceanis 35.

Iako je brod samo od 35 stopa, osjećaj je isti kao i Oceanisu 38. Vrlo je lijep! Dobivamo isti osjećaj prostora, modernog dizajna i prirodnog osvijetljenja u unutrašnjem djelu broda. Nalazimo sve potrebno na samo 35 stopa. Konfiguracije broda je ista: Cruising, Weekender ili Daily, 3 ili 2 kabine i jedno kupatilo.

Vanjski dio broda donosi vrlo atraktivnog i modernog dizajna na kojeg smo navikli na najnovijim oceanisima, dobivamo veliki životni prostor u kokpitu, luk gdje se nalazi glavna škota lantine omogučuje veoma otvorene i slobodne pokrete u kokpitu.

Ovdje imate i slike uživo broda, brod je slikan u Saint Hilaire gdje je po prvi put prikazan profesionalcima. Službena prezentacija broda će biti obavljena tjekom sajma nautike u Cannes-a u 9. mjesecu.

Prve službene informacije o cijenama i specifikacije očekujem kroz 2 tjedna. Za sve upite: sales@ultra-sailing.hr

Leave a Reply

Copyright © 2018 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.