Novi brodovi u Hrvatskoj: sezona 2015.

Tags

Buking sezone 2015 je započeo već sredinom lipnja 2014 godine.  Najčešći upiti naših gostiju su za nove modele jedrilica koje žele isprobati ili bolja cijena zbog ranog bookinga i popusta koji najčešće nudimo u ovo vrijeme.

Neki stariji modeli  su prodani pa  se tako za iduću sezonu možemo pohvaliti  s nekoliko različitih modela za koje se nadamo da će pobuditi interes ljubitelja jedrenja.

Beneteau Oceanis 35

Najmanju jedrilica koja stiže u Ultra sailing flotu u Trogiru je novi model Beneteau Oceanis 35. Jedrilica je naručena s 3 kabine te je idealna za obitelji. Svojom veličinom primjerena je za  gužve koje se znaju dogoditi u srcu sezone.

Oceanis 35

Oceanis 35 layout

Beneteau Oceanis 38

Nakon što smo u sezoni 2014  osjetili veliku potražnju za novim modelom  Oceanis 38 odlučili smo se naručiti još jedan koji će biti na raspolaganju iz ACI marine Split. Ovaj trokabinaš najčešće zadovoljava  obitelji koje vole moderan i praktičan dizajn.  Iako ne prakticiramo  naručivanje bow thrustera za brodove manje od 40 stopa, ovaj model će biti ugodna  iznimka .

oceanis 38

oceanis 38

oceanis 38 layout

Beneteau Oceanis 41

Iako je Oceanis 41 model star 3 godine, sa svoje 3 kabine i 2 wc-a te širokim kokpitom najčešči je model koji naši gosti rezerviraju na 2-4 tjedna tokom sezone. Do sada već imamo „Limoni“ u Dubrovniku, „Duboku „ u Trogiru, a  od sada možete se odlučiti i za novi Oceanis 41 iz Trogira s imenom „Islamorada“.

Oceanis 41

Beneteau Oceanis 48

Novi model Oceanis 48  stiže u bazu Dubrovnik. Njegovo ime biti će simbolično „Ultra Dubrovnik“. Sa svojih 5 kabina trebao bi biti spreman za prve najmove već u travnju 2015.

OCEANIS 48

oceanis 48 Family layout

Fountaine Pajot Lipari 41

Za ljubitelje katamarana spremamo transfer novog: Lipari 41 iz Francuske u našu  bazu -Trogir. Isti , ali 2 godine star katamaran moći će se iznajmiti i iz naše baze u Dubrovniku.

lipari 41

Lipari 41 Layout

SABA 50

I za kraj poslastica za ljubitelje dvotrupaca – Nova SABA 50. Ovaj luksuzni katamaran biti će opremljen daskom za jedrenje, biciklama i stand up paddles…… U njegovoj cijeni uključen je i skiper te samo s njim može biti iznajmljen.  Bogato opremljen interijer sa svojih 5 kabina i odvojenom skipperskom kabinom  dobar je odabir za društvo koje želi krstariti Jadranom

Saba 50

Saba 50

Saba 50 layout

 

Leave a Reply

Copyright © 2018 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.