Novi model Beneteau Oceanis 46.1 u Hrvatskoj

Tags

Novi model Beneteau Oceanis 46.1 ima sve značajke krstaša sa lijepom ravnotežom između elegancije, iskoristivog prostora i performansi.

 

 

Novi oblik trupa zaslužan je za nevjerojatnu prostranost unutrašnjosti, ali ne nauštrb jedrenja. Plovidba je olakšana sa par novo dodanih elemenata u opremi. Jedrilica se može naručiti u nekoliko varijanti 3-4-5 kabina.

 

 

Za sezonu 2019. Ultra jedrenje će imati dva nova modela Oceanis 46.1 spremna za čarter u Hrvatskoj, “Sea Ya” i “Aquali” dok je narudžba treće jedrilice, “No name” u tijeku. Jedrilice će biti dostupne u ACI marini Trogir, u blizini zračne luke Split. Brodovi su naručeni u verziji sa 5 kabina. Oceanis 46.1 može se iznajmiti i iz Pule i Biograda na upit.

Cijena tjednog najma novog Beneteau Oceanis 46.1 iznosi od 2800 € do 5700 €, ovisno o terminu.
Cijene i raspoloživost možete provjeriti na web stranicama Ultra sailing Croatia

Ako ste zainteresirani za kupnju vlastitog novog Beneteau Oceanis 46.1 modela možete kontaktirati distributera Beneteau jedrilica u Hrvatskoj na službenoj web stranici:

Izvorne slike Oceanisa 46.1 “Aquali” sa zadnjeg sajma u Biogradu u listopadu’18:

 

Inga Tomašević

 

 

Leave a Reply

Copyright © 2020 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.