Novi Oceanis 38!

Tags

Zamislite novog ”cruiser-a”, zamislite Vašeg osobnog ”Cruisier-a”. Beneteau još jednom uvodi novosti i predstavlja Beneteau Oceanis 38, novu jedrilicu s revolucionarnim konceptom. DAY SAILING (DNEVNO JEDRENJE), WEEK-END SAILING (VIKEND JEDRENJE), CRUISER (NAVIGACIJA), Oceanis 38 se može svrstati u 3 različita svijeta i usklađuje istovremeno s našim željama, s  našim životom, s našim potrebama…
Nova stranica jedrenja se otvara. Otkrijte ovaj neviđeni koncept u Cannes-u na sajmu nautike od 10. do 15.  rujna  2013. i na svim ostalim nadolazećim sajmovima.

Jedrenje za sve zaljubljenike u jedrenje . Jedriti sam, u paru, s obiteljem ili s prijateljima. Oceanis 38 nudi odgovor za sve navigacijske upite. Sada možete sami individualizirati Vaš brod i sami   odrediti svrhu korištenja  Vašeg broda .Brod može evoluirati i pratiti životni tijek vlasnika na način da se mogu dodati ili izbaciti pojedini  dijelovi broda.

BeneteauOceanis38-layouts

Inicijalno je Oceanis 38 osmišljen kao LOFT (životni prostor) na moru. Unutrašnjost, olakšani pristup u salonu, otvoreni prostor sa  salonom, bez predgradnih zidova uistinu dobijete  veliki životni prostor koji je bio nezamisliv na brodu dužine  38 stopa. Pogled prema provi je otvoren, bočne strane su oslobođene a kuhinjski prostor je minimalistički.
Oprema je je također minimalistička, krmeni dio broda služi kao prostor/spremište, a kokpit je ”očišćen”.
Ova verzija ”Day Sailer” je za onezaljubljenike u jedrenje  koji jedre nekoliko sati dnevno.

Novi Koncept sagrađen od DNH Oceanis-a

Moderni trup je dizajniran od arhitekata Finot-Conq. U navigaciji, nudi optimalni komfort i dobre rezultate u jedrenju zahvaljujući stabilnosti  broda: jarbol na sredini broda, škota lantine glavnog jedra na luku. Nauta Design je pridonio ovom brodu namještajem unutrašnjeg djela i po prvi puta je dizajnirao plan palube kod Beneteau. U brodu, moderni dizajn i ambijent, nove boje tekstila, svijetlo drvo, tamnije boje podnica (hrast) i 4 velika prozora za prirodno osvijetljenje.

novi_oceanis_38

Ovaj model je pun ideja, inovativnih, elegantnih i ”ludih”. Ovaj Oceanis nudi drugi način života na moru.
Filip Cassegrain, predsjednik Longchamp-a, je dizajnirao set prihladnih torbi koje pristaju  isključivo  za Beneteau.

Moderno i inovativno, u ”Rolling Locker” možete staviti  sve svoje osobne stvari  za što jednostavniji životni prostor. Možete ih pripremiti unaprijed na kopnu, tako da nećete ništa zaboraviti, imaju kotače za što lakši transfer do  broda pontonom i onda se smjesti u kabini na za tzo unaprijed predviđenom  mjestu.

Ispod imate jedan video snimak koji nabolje definirani karakteristike i bit ovog revolucionarnog modela:

 

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.