Plasiranje najnovijeg katamarana iz Fountaine Pajot-a: Nova Saba 50

Ultra sa zadovoljstvom predstavlja lansiranje najnovijeg katamarana iz Fountaine Pajot-a: novu Saba 50. Danas sa sigurnošću možemo potvrditi predstavljanje ovog novog i revolucionarnog katamarana na Jadranu u našoj charter floti za ljeto 2015.

C:UsersmlDesktop#394-G05-MISE EN COULEUR-AMENAGEMENT POUR PD

Saba 50 će zasigurno potvrditi svoj dominantni položaj u novoj generaciji katamarana sa vrhunskim jedriličarskim izvedbama i karakteristkama uz visokog stupnja dizanja i komforta. Saba 50 u izvedbi sa 6 kabina će biti vrlo atraktivna za charter djelatnost na Jadranu, stoga ne sumnjamo u još jednom uspjehu sa Sabom 50 u charter djelatnosti.

Već danas imamo nekoliko fotografija Sabe 50. Prvi put ćemo je upoznati uživo u La Rochelle na godišnjem Dealer Meetingu kao zastupnici za Hrvatsku i Sloveniju. Naša charter agencija je veoma ponosna na dosadašnju kooperaciju sa Fountaine Pajot, već danas uživamo puno uspjeha sa katamaranima Lipari 41 i Helia 44.

Naša je zadaća i cilj nastaviti poboljšati našu uslugu, stoga pozivamo sve zainteresirane jedriličare, partnere da upoznaju zajedno s nama ovaj model.

Za sve informacije vezane za novu Sabu 50, za naš charter management program, slobodno nas kontaktirajte:

sales@ultra-sailing.hr

Vaša Ultra

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.