Seascape 27 – nova jedrilica u Ultra školi jedrenja

Tags

Nakon 22 godine iskustva u obučavanju novih jedriličara mornarskim vještinama i plovidbi, Ultra škola jedrenja je uz Beneteau odlučila uspostaviti suradnju sa sada najviše nagrađivanim proizvođačem Performance Cruisera do deset metara, Slovenskim brodogradilištem SeaScape. Prekrasni i potpuno novi SeaScape 27 postaje član Ultrine školske flote u ACI marini Split i biti će spreman za zimske tečajeve iz Splita sa boravkom na kopnu.
SeaScape 27 je poznata najveća jedrilica Slovenskog brodogradilišta, veoma moderno dizajnirana, pripremljena za Offshore plovidbe i takmičenja, izuzetno stabilna i čvrsta za najveće izazove plovidbe na otvorenom moru. Istovremeno kao jedrilica koja ima poseban naglasak na prilagodbu u plovidbi sa manjim brojem posade (1 ili 2 člana posade) iznimno je jednostavna za manevriranje pa tako idealna i za plovidbe škole jedrenja. Početak rada na novom SeaScape 27 očekujemo već u Listopadu ove godine iz ACI marine Split, a kao posebna povlastica bio bi i nastup naših instruktora sa brodom na noćnoj regati oko stijene Jabuka u Studenom u sklopu klase SeaScape 27 gdje će naši instruktori imati prilike odmjeriti snage sa ozbiljnim Offshore jedriličarima iz nekoliko država.

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.