Ultra na sajmu nautike Düsseldorf 2018

Djeca i oni koji nisu vezani na nautiku siječanj povezuju sa snijegom i zimom. Za nas i ostale nautičare prva asocijacija je sajam u Dusseldorfu naravno.

Prvi vikend je prošao s pristojnom gužvom na našem štandu i upitima za školu jedrenja, najmom jedrilica i katamarana. Pripremili smo i posebne ponude za One way od Dubrovnika do Splita i popuste za one koje nas posjete.

Nakon vikenda uspjeli smo obići naše kolege na štandovima koje također prdestavljamo. Beneteau je izložio novi oceanis 51.1, Oceanis 35.1, Oceanis 38.1, Oceanis 41.1  & Sense modeli. .Najveći izloženi model je Oceanis yacht 62. Red se najviše čekao  ispred Oceanis 51.1 i Oceanis 55.1 . Beneteau se može pohvaliti da je ove godine model Figaro3 dobio nagradu „European Yacht of The Year“ u kategoriji „posebnih brodova“. Evo nekoliko fotografija s Beneteau štanda jedrilica u Dusseldorfu na kojem je cijelo vrijeme dežuran Emil Tomašević.

Na štandu Fountaine Pajot se najviše čekalo za novi  katamaran  Lucia 40. Štand motornih brodova je u drugom salonu gdje nas je danas zatekla i glazba gitariste u pozadini. Evo nekoliko slika sa štanda.

Najpristupačniji veličinom jedrilica je štand #Seascape Slovenskog brodogradilišta, a čije jedrilice imamo i Ultrinoj školi jedrenja. Male jedrilice, lako prjenosne na trailerima privukle su interes onih koji jedre na jezerima ili dolaze iz jedriličarskog miljea.

Inga Tomašević

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.