Ultra škola jedrenja – Viška regata 2017

Tags

Jedna od najpopularnijih regata u organizaciji JK Labud, Viška regata, je za nama. Na ovogodišnjoj Viškoj regati, 73. po redu, sudjelovalo je ukupno 155 brodova sa posadama iz 12 zemalja. Ove godine Ultra škola jedrenja sudjelovala je sa 3 jedrilice čiji su kormilari bili instruktori Ultrine škole jedrenja: Beneteau First 31.7 “Be First” sa Eniom Ninčević kao kormilarkom, Beneteau First 34.7 “Abracadabra” sa Antom Rnjakom kao kormilarom te Beneteau Oceanis 35 “Gala” sa Markom Mađarevićem kao kormilarom.

viska_regata_2 (Custom)

Zbog bonace start je u petak bio odgođen za više od dva sata. Umjesto ispred splitskog Sustipana startalo se u 11:30 sati ispred soltanske uvale Livka. Nakon 3 dana na moru i 2 odjedrene etape sa ponosom možemo istaknuti kako je “Abracadabra” osvojila drugo mjesto u svojoj OPEN 4 cruising skupini, a “Be Firsttreće mjesto u istoj skupini. Čestitke našim instruktorima i posadama!

Leave a Reply

Copyright © 2019 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.