YACHTS REVIEW: Beneteau Yacht 62

Tags

Oceanis Yacht 62 je prvi put prikazan javnosti ove godine na sajmu nautike u Cannesu. Ova 62 stope velika jahta je prva iz nove luksuzne Beneteau linije, dizajnirana u suradnji Berret Racoupeau i talijanskog dizajnera Pierangelo Andreani. Elegantna, okružena velikim prozorima i okupana svjetlom, ovo luksuzno dizajnirana jahta ima sve što očekujete od iznimnog broda. Dok veliki krmeni prostor daje osjećaj otvorenosti, prostrani salon i odvojeni prostori pružaju mogućnost privatnosti. Hidrauličkoj platformi dizajniranoj kao terasa nad morem može se jednostavno pristupiti u par koraka sa obje strane. Stoga je i spremište za gumenjak nadohvat ruke.

Za užitak i opuštanje tu je šest ležaljki raspodijeljenih između krme i pramca ove luksuzne jahte. Bimini je u obliku tvrdog krova sa mogućnošću otvaranja i postavljanja solarnih panela. Na krmi broda nalazi se mala kuhinja sa roštilj-pločom i sudoperom.

Sve u svemu, Oceanis Yacht 62 je veličanstvena luksuzna jahta dizajnirana za jedrenje i užitak na moru. Specifikacije i više o ovom brodu možete pronaći ovdje.

 

Autor Inga Tomasevic

Leave a Reply

Copyright © 2018 Ultra Sailing Novosti – vodič za jedrenje u Hrvatskoj. All Rights Reserved Ultra Sailing. Designed by Dencro d.o.o.